fbpx
, ,

Harxon HX-CUX003A


Harxon HX-CUX003A OEM GNSS antenne

De embedded full frequency GNSS antenne HX-CUX003A is een hoge versterking, laag profiel en compacte actieve UAV antenne die betrouwbare en consistente plaatsbepalingsdiensten levert voor hoog dynamische toepassingen zoals UAVs en precisielandbouw. De kleine vormfactor, het delicate ontwerp, de hoge gevoeligheid en het lage stroomverbruik maken het ideaal om te worden geïntegreerd in UAV’s die worden toegepast voor bewaking, infrastructuur inspectie, openbare veiligheid, en remote sensing en precisielandbouw.

De Harxon HX-CUX003A ondersteunt GPS L1/L2/L5 GLONASS G1/G2/G3 BDS B1/B2/B3 Galileo E1/E5ab/E6 en L-Band.

Waarom landmeters kiezen voor Harxon HX-CUX003A:

  • Uitgebreide GNSS-ondersteuning: GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou en QZSS, IRNSS, SBAS, alsook L-Band correctiediensten
  • Centimeter herhaalbaarheid van het fasemiddelpunt – Verbeterde signaalfiltering en uitstekende multipad-afwijzing
  • Laag profielontwerp, licht gewicht

Handleiding & Datasheet

525.00

1,625.00 for 2 item(s)

CONSISTENTE PRESTATIES OVER ALLE FREQUENTIEBANDEN

De Harxon HX-CUX003A biedt volledige ondersteuning voor het volgen van superieure satellietsignalen, waaronder GPS, GLONASS, Galileo en BeiDou, QZSS, IRNSS, SBAS, alsook L-Band correctiediensten. Het biedt een zeer stabiele fase center variatie met geavanceerde multipoint feeding technologie, uitzonderlijke lage elevatie satelliet tracking met symmetrische stralingspatronen, hoge versterking met ultralaag signaalverlies, evenals uitstekende groothoek circulaire polarisatie (WACP) zorgt voor een uitstekende nauwkeurigheid positionering.

KLEIN FORMAAT, LICHT GEWICHT EN LAAG STROOMVERBRUIK

De HX-CUX003A antenne is ideaal voor UAV toepassingen dankzij zijn compacte en lichtgewicht ontwerp, met afmetingen ¢60×16.7mm en gewicht 60g. Het ingebedde ontwerp van de antenne vermindert het totale gewicht van de UAV voor een algemene betrouwbaarheid tegen schokken en assemblage. Aanpassing van kabels en connectoren van HX-CUX003A is beschikbaar.

STERKE ANTI-INTERFERENTIE PRESTATIES

De HX-CUX003A antenne is uitgerust met een robuuste voorgefilterde LNA om detectie van hoog-niveau out-of-band signalen te minimaliseren, en beperkt mogelijke elektromagnetische interferenties voor consistente en betrouwbare GNSS signalen. Hij blinkt uit in toepassingen in drukke omgevingen zoals landbouw, bosbouw, UAV patrouillering en GIS die te maken hebben met ongewenste signaalinterferentie en blokkering.

Artikelnummer: HX-CUX003A Categorieën: , ,
Gewicht 1 kg
Afmetingen 10 × 10 × 5 cm
Merk

Harxon

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Harxon HX-CUX003A”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close