fbpx
, ,

Harxon HX- CSX078A


De Harxon HX-CSX078A is een nauwkeurig afgestemde, gestapelde patch GNSS antenne die betrouwbare en consistente plaatsbepalingsdiensten biedt over de volledige bandbreedte van de antenne. Zijn superieure positioneringsnauwkeurigheid en krachtige systeemcompatibiliteit maken hem ideaal om te worden geïntegreerd in diverse landmeetkundige en RTK toepassingen.

De Harxon HX- CSX078A ondersteunt GPS L1/L2/L5 GLONASS G1/G2 BDS B1/B2/B3 Galileo E1/E5ab/E6 en L-Band

Waarom landmeters kiezen voor Harxon-CSX078A :

  • Uitgebreide GNSS ondersteuning: GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou en L-Band correctiediensten
  • Centimeter fase centrum herhaalbaarheid – Verbeterde signaal filtering en uitstekende
  • multi-pad afstoting
  • Superieure elektromagnetische compatibiliteit voor gemakkelijke integratie

Handleiding & Datasheet

545.00

1,645.00 for 2 item(s)

CONSISTENTE PRESTATIES OVER ALLE FREQUENTIEBANDEN

De Harxon HX-CSX078A biedt volledige ondersteuning voor het volgen van superieure satellietsignalen, waaronder GPS, GLONASS, Galileo en BeiDou, alsmede L-Band correctiediensten. Het biedt een zeer stabiele fase center variatie met geavanceerde multipoint feeding technologie, uitzonderlijke lage elevatie satelliet tracking met symmetrische stralingspatronen, hoge versterking met ultralaag signaalverlies, evenals uitstekende groothoek circulaire polarisatie (WACP) zorgt voor een uitstekende nauwkeurigheid positionering.

GROTE MULTIPAD-AFWIJZING EN KRACHTIGE ANTI-VERVORMING MOGELIJKHEDEN

De HX-CSX078A antenne is uitgerust met een anti-multipad interceptor en biedt superieure multi-path signaalonderdrukking. Bovendien beperkt de voorgefilterde LNA van de antenne ongewenste elektromagnetische interferenties en voorkomt signaalverlies aanzienlijk in uitdagende omgevingen zoals elektriciteitsnet, communicatiebasisstation en omroepstations.

EENVOUDIG INTEGRATIEONTWERP VOOR DIVERSE TOEPASSINGEN

Het unieke structuurontwerp van de HX-CSX078A vereenvoudigt de RTK-integratie en minimaliseert de totale afmetingen van het apparaat, waardoor de systeemintegrators de positioneringsefficiëntie en -prestaties in diverse landmeetkundige en RTK-toepassingen kunnen optimaliseren.

Artikelnummer: HX-CSX078A Categorieën: , ,
Gewicht 1 kg
Afmetingen 20 × 20 × 10 cm
Merk

Harxon

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Harxon HX- CSX078A”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close