fbpx
, ,

Stonex CSX607A GNSS survey antenna

(1 klantbeoordeling)

De CSX607A survey-antenne kan GNSS multi-constellatiesignalen ontvangen en kan worden gebruikt in een verscheidenheid van toepassingen, waaronder landmetingen, mariene metingen, kanaalonderzoek, seismische monitoring, bruggenonderzoek, containerbediening en landbouwtoepassingen.De Stonex-familie van antennes heeft een hoge versterking en brede bundelbreedte om de signaalontvangstprestaties van satellieten bij lage elevatiehoek te garanderen. Het fasemiddelpunt van deze antennes blijft constant als de azimut- en elevatiehoek van de satellieten veranderen. De signaalontvangst wordt niet beïnvloed door de rotatie van de antenne of de elevatie van de satelliet, zodat de antenne gemakkelijk kan worden geplaatst en geïnstalleerd.

Handleiding & Datasheet

205.00 for 3 item(s)

HOGE STABILITEIT VAN HET FASEMIDDELPUNT
De HX-CSX601A heeft een ontwerp met meerdere voedingspunten voor een grotere stabiliteit van het fasemiddelpunt. Dit verbetert de meetnauwkeurigheid en biedt een betere RTK-oplossing. En HX-CSX601A heeft de internationale NGS-certificaattest doorstaan.

TRACEREN IN UITDAGENDE OMGEVINGEN

De mogelijkheid om signalen met lage elevatie te ontvangen met hoge versterking en brede bundelbreedte maakt de HX-CSX601A een uitstekende keuze voor het volgen van zichtbare satellieten onder uitdagende omstandigheden, en levert de positioneringsoplossingen met nauwkeurige en betrouwbare gegevens. Hij kan op grote schaal worden gebruikt in landbouwtractoren, onbemande vaartuigen, ook voor autonome voertuigen, GIS-surveying waar zeer nauwkeurige operaties nodig zijn.

STERKE ANTI-INTERFERENTIE PRESTATIES

De antenne LNA beschikt over een uitstekende out-of-band afwijzing, die de elektromagnetische interferentie kan onderdrukken, waardoor de stabiliteit en betrouwbaarheid van GNSS-signalen. Ook vermijdt het effectief verbindingsgevaar wanneer ontvangers worden gebruikt onder complexe elektromagnetische omgevingen zoals communicatie basisstations en drukke stedelijke gebieden.

ROBUUSTE BESCHERMING

De lichte en kleine HX-CSX601A antenne kan de belasting van kleine onbemande voertuigen verlichten, en heeft een standaard TNC vrouwelijke connector voor eenvoudige integratie. Het robuuste IP67-ontwerp beschermt tegen stof en water.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

GPS: L1/L2/L5
GLONASS: L1/L2/L3
BeiDou: B1/B2/B3
Galileo: E1/E2/E5ab
L-Band: Yes
SBAS: Yes
Operating Temperature: -45 °C – +85 °C
IP: 69
Artikelnummer: 30-350248 Categorieën: , ,
Gewicht 1 kg
Afmetingen 20 × 20 × 10 cm
Merk

Stonex

Based on 1 review

5.0 overall
1
0
0
0
0

Add a review

  1. Anonymous

    Super Artikel

    Anonymous

    (0) (0)

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close