fbpx
-40%
, ,

NavX-037 3G+C reference antenna


De nieuwe NavXperience 3G+C antenne voldoet aan of overtreft de normen voor excentriciteit van het fasemiddelpunt tot 1 mm. Dit geeft u het vertrouwen dat u altijd kunt vertrouwen op uiterst nauwkeurige signalen en nauwgezette nauwkeurigheid van de gegevens. 3G+C is niet alleen geschikt voor zeer nauwkeurige geodetische toepassingen, maar ook voor integratie in landbouw- en bouwmachines of voertuigen

 

Handleiding & Datasheet

2,295.00 3,795.00

3,240.00 for 3 item(s)

De navXperience 3G+C Reference antenne is een 48dB versterking voor lange kabeltrajecten (referentie stations).

Een product van de volgende generatie met toekomstbestendige technologie, binnenin een robuuste constructie. Het is ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande deskundigen van Fraunhofer Insitute for Integrated Circuits IIS.

De 3G+C referentieantenne voldoet aan of overtreft de normen voor excentriciteit van het fasemiddelpunt tot 1 mm. U kunt er zeker van zijn dat u altijd kunt vertrouwen op uiterst nauwkeurige signalen en nauwgezette nauwkeurigheid van de gegevens. 3G+C is niet alleen geschikt voor zeer nauwkeurige geodetische toepassingen, maar ook voor integratie in landbouw- en bouwmachines of voertuigen.

De antenne is bestand tegen de zwaarste en moeilijkste omgevingsomstandigheden. Of het nu in de woestijn is of in poolgebieden, 3G+C weerstaat elke hoeveelheid water, zand, sneeuw of ijs. De zeshoekige structuur van de behuizing en een speciaal ontwikkelde laser gelaste verbinding maken 3G+C absoluut water-, stof- en schokbestendig. Hij is bestand tegen krassen, schokken, extreme trillingen en temperaturen.

De 3G+C_R (modelnummer navX-037) heeft een versterking van 48 dB voor lange kabeltrajecten.

 

Gewicht 3 kg
Afmetingen 20 × 20 × 10 cm
Merk

NavX

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “NavX-037 3G+C reference antenna”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close