fbpx
, ,

Harxon HX-CVX603A


De Harxon HX-CVX603A hoge prestatie GNSS antenne is ontworpen met een robuuste behuizing, hoge betrouwbaarheid en eenvoudige integratie voor toepassingen die ultieme nauwkeurigheid vereisen. Hij biedt volledige ondersteuning voor het betrouwbaar en consistent volgen van satellietsignalen, waaronder GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS, IRNSS, SBAS en L-Band correctieservice. Het is ideaal voor onbemande voertuigen, autonoom rijden, mobiele kartering systeem en oplossing van mobiele laser scanning systeem voor onbemande voertuigen of toepassingen waar precisie van belang is.

De Harxon HX-CVX603A ondersteunt:

  • GPS L1/L2/L5
  • GLONASS L1/L2/L3
  • BDS B1/B2/B3
  • Galileo E1/E5a/E5b/E6 en L-Band.

Waarom landmeters kiezen voor Harxon HX-CVX603A:

  • Uitgebreide GNSS-ondersteuning: GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou en QZSS, IRNSS, SBAS en L-Band correctiedienst
  • Betrouwbaar fase centrum, lage elevatie signaal tracking, sterke anti-interferentie prestaties
  • Laag profiel, robuuste IP67 behuizing idee voor ruwe omgevingen
  • Gewicht slechts 250g, laag stroomverbruik, autonome voertuig montage

Handleiding & Datasheet

595.00

BETROUWBAAR FASECENTRUM

De uiterst nauwkeurige HX-CVX603A-antenne heeft een hoge versterking, een brede bundel breedte en uitstekende WACP-prestaties (Wide Angle Circular Polarization). De antenne heeft een zeer stabiel fasemiddelpunt door de toepassing van multipoint feeding technologie, die zorgt voor een kleinere variatie in het fasemiddelpunt (PCV) voor een nauwkeurigere positionering.

TRACKING IN COMPLEXE OMGEVINGEN

De hoge versterking en brede bundel breedte zorgen voor uitzonderlijke signaal tracking bij lage elevatie, waardoor de antenne betrouwbare en consistente signalen ontvangt, zelfs onder moeilijke omstandigheden waar blokkades bestaan.

STERKE ANTI-INTERFERENTIE PRESTATIES

De geavanceerde LNA (Low Noise Amplifier) van de antenne blinkt uit in verbeterde signaalfiltering en out-of-band rejection door ongewenste elektromagnetische interferenties te beperken. Dit zorgt voor sterke anti-interferentieprestaties voor consistente en betrouwbare GNSS-signalen en voorkomt het risico van verlies van tracering, zelfs onder gecompliceerde omgevingen zoals overbevolkte stedelijke gebieden of communicatie basisstations waar grote elektromagnetische interferenties bestaan.

ROBUUSTE BEHUIZING VOOR VEELEISENDE OMGEVINGEN

De antenne heeft een compact ontwerp (Φ90,6×26mm) en is ingebouwd in een robuuste IP67-behuizing die bestand is tegen blootstelling aan stof, regen, spatten of zonlicht. De standaard TNC vrouwelijke connector zorgt voor een gemakkelijke integratie. Het is ook een lage machtsconsumptieantenne, die lange duurzaamheid voor gebiedsverrichtingen ervoor zorgen

Artikelnummer: HX-CVX603A Categorieën: , ,
Gewicht 1 kg
Afmetingen 20 × 20 × 10 cm
Merk

Harxon

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Harxon HX-CVX603A”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close