fbpx
, ,

Harxon GPS600


GPS600 heeft een ontwerp met meerdere voedingspunten om een grotere stabiliteit van het fasemiddelpunt te bereiken. Het verbetert effectief de meetnauwkeurigheid en biedt betere positionering oplossingen.

Waarom landmeters kiezen voor Harxon GPS600:

  • Ondersteuning van GPS, Glonass, Galileo, Beidou, QZSS, L-Band, en SBAS signaalontvangst
  • Stabiele fase centrum garandeert de nauwkeurigheid van de positionering binnen millimeter-niveau
  • Sterke anti-interferentie vermogen om de uitdagende operationele omgevingen te doorstaan
  • Kleine vormfactor met IP67 robuuste structuur

Handleiding & Datasheet

545.00

VOLGEN IN UITDAGENDE OMGEVINGEN

De mogelijkheid om lage hoogtesignalen te ontvangen met hoge versterking en brede bundelbreedte maakt GPS600 een uitstekende keuze voor het volgen van zichtbare satellieten onder uitdagende omstandigheden, waarbij de positioneringsoplossingen worden voorzien van nauwkeurige en betrouwbare gegevens. Het kan wijd worden gebruikt in GNSS landmeetkundige toepassingen waar hoge precisie nodig is, zoals belemmerde omgeving van boomlijnen of bouw.

STERKE ANTI-INTERFERENTIE PRESTATIES

De antenne LNA heeft een uitstekende out-of-band afstotingsprestatie, die elektromagnetische interferentie kan onderdrukken en de stabiliteit en betrouwbaarheid van GNSS-signalen kan garanderen. Ook vermijdt het effectief verbindingsgevaar wanneer ontvangers onder complexe elektromagnetische omgevingen worden gebruikt, zoals communicatiebasisstationtoepassingen of stedelijk gebied.

DUURZAAM, GEMAKKELIJK-INSTALLATIEONTWERP VOOR PRECISIETOEPASSINGEN

Het compacte en lichtgewicht ontwerp, maakt GPS600 zeer draagbaar en geschikt voor gebruik buitenshuis in precisietoepassingen. Het gepatenteerde waterdichte en ademende ontwerp, de duurzame behuizing heeft bewezen de zware omstandigheden te weerstaan door te voldoen aan IP67, waardoor GPS600 gemakkelijk en voor lange tijd beschermd is tegen stof en water.

Artikelnummer: GPS600 Categorieën: , ,
Gewicht 1 kg
Afmetingen 20 × 20 × 10 cm
Merk

Harxon

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Harxon GPS600”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close