fbpx
, ,

Harxon GPS1000


GPS1000 heeft een ontwerp met meerdere voedingspunten om een grotere stabiliteit van het fasemiddelpunt te bereiken. Het verbetert effectief de meetnauwkeurigheid en biedt betere positioneringsoplossingen.

De Harxon GPS1000 ondersteunt GPS L1/L2/L5 GLONASS L1/L2 BDS B1/B2/B3 Galileo E1/5ab en L-Band

Waarom landmeters kiezen voor de Harxon GPS1000:

  • Ondersteuning voor GPS, Glonass, Galileo, Beidou, QZSS, IRNSS en SBAS signaalontvangst
  • Stabiel fase centrum garandeert de nauwkeurigheid van de positionering binnen millimeter-niveau
  • Sterke anti-interferentie vermogen om de uitdagende operationele omgevingen te doorstaan
  • IP67 robuuste structuur

Handleiding & Datasheet

595.00

Wat kan je verwachten van de Harxon GPS1000

VOLGEN IN UITDAGENDE OMGEVINGEN

De mogelijkheid om lage hoogtesignalen te ontvangen met hoge versterking en brede bundelbreedte maakt van de GPS1000 een uitstekende keuze voor het volgen van zichtbare satellieten in uitdagende omstandigheden, en levert de positioneringsoplossingen met nauwkeurige en betrouwbare gegevens. Het kan op grote schaal worden gebruikt in GNSS landmeetkundige toepassingen waar een hoge precisie nodig is, zoals belemmerde omgeving van bomenrijen of de bouw.

STERKE ANTI-INTERFERENTIE PRESTATIES

De antenne LNA heeft een uitstekende out-of-band afstotingsprestatie, die elektromagnetische interferentie kan onderdrukken en de stabiliteit en betrouwbaarheid van GNSS-signalen kan garanderen. Ook vermijdt het effectief verbindingsgevaar wanneer ontvangers onder complexe elektromagnetische omgevingen worden gebruikt, zoals communicatiebasisstationtoepassingen of stedelijk gebied.

DUURZAAM, GEMAKKELIJK-INSTALLATIEONTWERP VOOR PRECISIETOEPASSINGEN

Het compacte en lichtgewicht ontwerp, maakt de GPS1000 zeer draagbaar en geschikt voor gebruik buitenshuis in precisietoepassingen. Het gepatenteerde waterdichte en ademende ontwerp, de duurzame behuizing heeft bewezen de zware omstandigheden te weerstaan door te voldoen aan IP67, waardoor de GPS1000 gemakkelijk en voor lange tijd beschermd is tegen stof en water.

Artikelnummer: GPS1000 Categorieën: , ,
Gewicht 1 kg
Afmetingen 20 × 20 × 10 cm
Merk

Harxon

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Harxon GPS1000”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close