fbpx
, ,

Harxon HX-CU7603A


Hoek, Afstand, De Harxon HX-CU7603A is een hoge prestaties GNSS antenne ontworpen voor hoge precisie positionering dienst en biedt superieure satelliet-signaal tracking, met inbegrip van GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, evenals L-Band correctie dienst. De RTK-niveau positionering nauwkeurigheid maakt het ideaal om te worden geïntegreerd in toepassingen als landmeetkunde en cartografie, en diverse UAV’s operaties als luchtfotografie, remote sensing, infrastructuur inspectie, verkeerscontrole, en de openbare veiligheid.

Waarom landmeters kiezen voor Harxon HX-CU7603A:

  • Uitgebreide GNSS-ondersteuning: GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, evenals L-Band correctieservice
  • Gepatenteerde D-QHA technologie zorgt voor betrouwbare signaalvolging
  • Centimeter herhaalbaarheid van fasemiddelpunt
  • Verbeterde signaalfiltering en uitstekende multipad-afwijzing
  • Laag stroomverbruik, lichtgewicht, kleine vormfactor vergemakkelijkt integratie
  • Robuuste behuizing, voldoet aan IP65 normen, SMA-connector aan boord geprogrammeerd

Handleiding & Datasheet

445.00

479.95 for 3 item(s)

Harxon HX-CU7603A Product Review

GEAVANCEERDE GEPATENTEERDE D-QHA TECHNOLOGIE VOOR UITZONDERLIJKE TRACKING BIJ LAGE ELEVATIE
De HX-CU7603A antenne maakt gebruik van gepatenteerde D-QHA technologie voor stabiele prestaties van groothoek circulaire polarisatie (WACP), die zorgt voor uitzonderlijke satelliet tracking op lage hoogte met behoud van een hoge versterking en het leveren van betrouwbare signaal tracking. Deze consistente prestaties maken het de ideale optie voor UAV’s, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

HOGE FASE CENTRUM STABILITEIT EN CONSISTENTE PRESTATIES

De HX-CU7603A antenne is uitgerust met een meer punts voedingstechnologie die zorgt voor een hoge fase centrum stabiliteit met centimeter nauwkeurigheid. De hoge versterking met ultralaag signaalverlies, brede bundel breedte voor uitzonderlijke satelliet tracking bij lage elevatie en symmetrische stralingspatronen verbeteren effectief de positionerings nauwkeurigheid.

KLEINE VORMFACTOR, LICHT GEWICHT, LAAG STROOMVERBRUIK

Met een gewicht van slechts 20 gram heeft de lichtgewicht HX-CU7603A spiraalantenne een compacte afmeting, met slechts Ф32.2*H45.8mm. Het is ook een antenne met laag stroomverbruik die de vliegduur van UAVs kan verlengen. De antenne is ingebouwd in een robuuste waterdichte IP65-behuizing die bestand is tegen blootstelling aan stof en water. Hij is voorzien van een robuuste SMA-connector voor eenvoudige installatie. Al deze voordelen verbeteren de algemene betrouwbaarheid van de UAVs aanzienlijk en kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in vliegende oplossingen.

Artikelnummer: HX-CU7603A Categorieën: , ,
Gewicht 0.5 kg
Afmetingen 5 × 5 × 4 cm
Merk

Harxon

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Harxon HX-CU7603A”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close