fbpx
, ,

Harxon HX-CU7006A


De Harxon HX-CU7006A embedded helix antenne is ontworpen voor uiterst nauwkeurige plaatsbepalingsdiensten en biedt superieure satelliet signaal tracking, met inbegrip van GPS, GLONASS, GALILEO en Beidou, alsmede L-Band correctie service. De RTK positioneringsnauwkeurigheid maakt het ideaal om te worden geïntegreerd in toepassingen zoals landmeetkunde en cartografie, en verschillende UAVs operaties zoals luchtfotografie, remote sensing, infrastructuur inspectie, verkeerscontrole, en openbare veiligheid.

De Harxon HX-CU7006A ondersteunt GPS L1/L2/L5 GLONASS L1/L2 BDS B1/B2/B3 Galileo E1/5ab en L-Band.

Waarom landmeters kiezen voor Harxon HX-CU7006A:

  • Uitgebreide GNSS-ondersteuning: GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, alsook L-Band correctieservice
  • Gepatenteerde D-QHA technologie zorgt voor betrouwbare signaalvolging
  • Centimeter herhaalbaarheid van fasemiddelpunt, hoge versterking bij lage elevatie
  • Hoge versterking bij L-band frequentie
  • Lichtgewicht materiaal met goede treksterkte, stabiele structuur en compact ontwerp voor gemakkelijke integratie

Handleiding & Datasheet

525.00

559.95 for 3 item(s)

GEAVANCEERDE GEPATENTEERDE D-QHA-TECHNOLOGIE VOOR UITZONDERLIJKE SATELLIETTRACKING OP LAGE HOOGTE

De HX-CU7006A-antenne maakt gebruik van gepatenteerde D-QHA-technologie voor stabiele prestaties van groothoek-circulaire polarisatie (WACP), die zorgt voor uitzonderlijke satelliettracking op lage hoogte met behoud van een hoge versterking en een betrouwbare signaaltracking. Deze consistente prestaties maken het de ideale optie voor UAV’s, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

UNIEK MICROGOLFMATERIAAL VOOR STABIELE STRUCTUUR EN BETERE VERSTERKING

De HX-CU7006A heeft een integrale formatiestructuur en maakt gebruik van lasergraveertechnologie om het stralingsoppervlak af te drukken, waardoor een hoge consistentie voor massaproductie wordt gegarandeerd. Ook wordt uniek microgolfmateriaal met lage diëlektrische constante en gering verlies gebruikt voor een stabiele formatie en een goed gebruik van de ruimte. De toepassing van nieuwe materialen en structuren zorgt voor een betere stralingsefficiëntie en een hogere zijbandversterking.

COMPACT ONTWERP VOOR GEMAKKELIJKE INTEGRATIE

De HX-CU7006A geïntegreerde helixantenne heeft een compacte afmeting. De antenne en het actieve circuit hebben slechts afmetingen van Ф44*H31.7mm. Het microgolfmateriaal dat voor de antenne wordt gebruikt, is uiterst licht, gemakkelijk te integreren in vliegende oplossingen en verlengt de vliegduur van de UAVs.

Artikelnummer: HX-CU7006A Categorieën: , ,
Gewicht 1 kg
Afmetingen 5 × 5 × 5 cm
Merk

Harxon

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Harxon HX-CU7006A”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close