fbpx
, ,

Harxon HX-CHX600A


De Harxon D-HelixTM antenne is een gepatenteerde D-QHA multi-constellatie antenne, deze zorgt voor een uitstekende ontvangst van GPS, Galileo, Beidou, GLONASS en L-Band signalen in één antenne.

De Harxon HX-CHX600A ondersteunt GPS L1/L2, GLONASS L1/L2/L3, BDS B1/B2/B3, Galileo E1/E5b/E6 en L-Band.

Waarom landmeters kiezen voor Harxon HX-CHX600A:

  • Ondersteunt GPS, GLONASS, Beidou, Galileo en L-Band signaalontvangst, ondersteunt correctiediensten
  • D-QHA technologie zorgt voor een uitzonderlijke satellietvolging op lage hoogte
  • Stabiel fase centrum garandeert de nauwkeurigheid van de positionering binnen millimeter-niveau
  • Sterke anti-interferentie eigenschappen om de zwaarste gebruiksomstandigheden te doorstaan
  • 45 gram licht gewicht voor lager stroomverbruik

Handleiding & Datasheet

595.00

629.95 for 3 item(s)

Wat kan je verwachten bij de Harxon HX-CHX600A?

GEAVANCEERDE D-QHA TECHNOLOGIE

Harxon’s D-QHA technologie zorgt voor stabielere prestaties van groothoek circulaire polarisatie (WACP), en kleinere antenne fase centrum afwijking (PCV), wat zorgt voor een meer nauwkeurige positionering nauwkeurigheid. De innovatieve technologie verbetert de mogelijkheden voor het volgen van lage elevatiehoeken aanzienlijk en breidt de werking uit tot de volledige GNSS-constellatie.

TRACERING IN UITDAGENDE OMGEVINGEN

De D-HelixTM antenne is in staat om alle zichtbare satellieten onder uitdagende omstandigheden te volgen, waardoor de positionering oplossingen met hogere precisie en betrouwbare gegevens worden geleverd.
De mogelijkheid om satellieten op lage hoogte te volgen met behoud van een hoge versterking maakt de D-HelixTM antenne een uitstekende keuze voor alle toepassingen waarbij de hemel gedeeltelijk zichtbaar is, zoals bescherming van planten, boomlijnen, of voor UAV power patrouilles, GIS opmetingen waar een hoge precisie nodig is.

STERKE ANTI-INTERFERENTIEPRESTATIES

De antenne LNA heeft een uitstekende out-of-band rejection performance, die de elektromagnetische interferentie kan onderdrukken, wat zorgt voor de stabiliteit en betrouwbaarheid van GNSS signalen. Ook vermijdt het effectief verbindingsgevaar wanneer UAVs onder toren en elektrische leidingen worden gebruikt.

HARXON’S STERKSTE PRECISIE-ANTENNE

De D-HelixTM antenne is de meest robuuste precisie-antenne die Harxon tot nu toe heeft ontworpen, en is voorzien van het nieuwste ontwerp met lage windweerstand. Bovendien is de D-HelixTM antenne voorzien van een ultra-duurzame waterdichte behuizing, zijn IP67 robuust ontwerp kan hem beschermen tegen stof en water.

Artikelnummer: HX-CHX600A Categorieën: , ,
Gewicht 1 kg
Afmetingen 10 × 10 × 5 cm
Merk

Harxon

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Harxon HX-CHX600A”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close