fbpx
, ,

Harxon HX-CH7609A


De Harxon HX-CH7609A is een hoge prestatie GNSS antenne ontworpen voor hoge precisie plaatsbepaling en biedt superieure satelliet signaal tracking, met inbegrip van GPS, GLONASS, GALILEO, BeiDou, evenals L-Band correctie dienst. De antenne kan worden gebruikt voor toepassingen als landmeten en in kaart brengen, en voor verschillende UAV’s zoals luchtfotografie, teledetectie, infrastructuurinspectie, verkeerscontrole en openbare veiligheid.

De Harxon HX-CH7609A ondersteunt GPS L1/L2/L5 GLONASS L1/L2 BDS B1/B2/B3 Galileo E1/5ab en L-Band

Waarom landmeters kiezen voor Harxon HX-CH7609A:

  • Uitgebreide GNSS-ondersteuning: GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, evenals L-Band correctiedienst].
  • Centimeter fase centrum herhaalbaarheid, hoge versterking bij lage elevatie
  • Verbeterde signaalfiltering en uitstekende multipad-afwijzing
  • Lichtgewicht, laag profiel vergemakkelijkt de integratie

Handleiding & Datasheet

495.00

529.95 for 3 item(s)

HOGE FASE CENTRUM STABILITEIT EN CONSISTENTE PRESTATIES

De HX-CH7609A spiraalantenne is voorzien van een meerpunts voedingstechnologie die zorgt voor een hoge fase centrum stabiliteit met centimeter nauwkeurigheid en maakt gebruik van D-QHA technologie voor een buitengewone 2.8dBi winst op basis van een bredere frequentieband. De hoge versterking met ultralaag signaalverlies, brede bundelbreedte voor uitzonderlijke satelliettracking op lage hoogte met symmetrische stralingspatronen verbeteren effectief de positioneringsnauwkeurigheid, zelfs onder moeilijke omgevingen met blokkades.

STERKE ANTI-INTERFERENTIE PRESTATIES

De HX-CH7609A maakt gebruik van geavanceerde circuit lay-out en is uitgerust met een robuuste voorgefilterde LNA die een uitstekende out-of-band storingsonderdrukking biedt en mogelijke ongewenste elektromagnetische interferentie beperkt, waardoor betrouwbare en stabiele GNSS-signalen worden geleverd en uitschakeling wordt voorkomen wanneer UAV’s vliegen in omgevingen met elektromagnetische interferentie.

GEOPTIMALISEERDE INSTALLATIE VOOR INTEGRATIE

Met een gewicht van slechts 30,5 gram heeft de lichtgewicht HX-CH7609A GNSS antenne een compacte afmeting, met slechts Ф43,6*H40,8mm. De antenne wordt aan de onderzijde met schroeven vastgezet voor een betere stabiliteit. Al deze voordelen maken hem ideaal voor een geïntegreerd ontwerp. Het zou de algemene betrouwbaarheid van UAVs aanzienlijk kunnen verbeteren door het gewicht te verminderen en de vliegduur te verhogen.

Artikelnummer: HX-CH7609A Categorieën: , ,
Gewicht 1 kg
Afmetingen 5 × 5 × 5 cm
Merk

Harxon

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Harxon HX-CH7609A”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close