fbpx
, ,

Harxon HX-CG7601A

(1 klantbeoordeling)

Het unieke 2D choke ring ontwerp van de HX-CG7601A zorgt voor een uitstekende multi-pad reductie over meerdere GNSS frequentiebanden van GPS, BeiDou, GLONASS, GALILEO, QZSS, en SBAS. De antenne beschikt over de gepatenteerde Harxon meerpunts voedingstechnologie om een grotere stabiliteit van het fasecentrum te bereiken en daardoor de meetnauwkeurigheid effectief te verbeteren. Hij is ideaal voor toepassingen van CORS stations, bruggen en gebouwen deformatie monitoring of geologische monitoring dankzij zijn sub-millimeter fase centrum stabiliteit.

De Harxon HX-CG7601A ondersteunt GPS L1/L2/L5 GLONASS L1/L2 en BDS B1/B2/B3.

Waarom landmeters kiezen voor Harxon HX-CG7601A:

 • Ondersteuning GPS, Glonass, Galileo, Beidou, QZSS, en SBAS signaalontvangst
 • Stabiele fase centrum garandeert de nauwkeurigheid van de positionering binnen sub-millimeter niveau
 • Sterke anti-interferentie vermogen om de uitdagende operationele omgevingen te doorstaan
 • IP67 betrouwbare en robuuste bescherming van de behuizing
 • Inclusief koepel van glasvezel.

Handleiding & Datasheet

1,825.00

TRACEREN IN UITDAGENDE OMGEVINGEN

Het sterke vermogen om lage hoogtesignalen te ontvangen met hoge versterking en brede bundelbreedte maakt HX-CG7601A een uitstekende keuze voor het volgen van zichtbare satellieten en het leveren van stabiele en nauwkeurige GNSS-gegevens onder complexe omgevingen, zoals een geblokkeerde omgeving van bomenrijen of bebouwing.

STERKE ANTI-INTERFERENTIE PRESTATIES

De antenne LNA beschikt over een uitstekende out-of-band rejection prestatie, die de EMI kan onderdrukken, waardoor de stabiliteit en betrouwbaarheid van GNSS-signalen. Ook voorkomt hij effectief storingsgevaar wanneer ontvangers worden gestoord door draadloze communicatiesystemen, bijvoorbeeld elektriciteitsnet-, communicatiebasisstation- of radiomodemtoepassingen.

MEER ROBUUSTHEID VOOR EEN LANGE LEVENSDUUR

De behuizing van de HX-CG7601A is gemaakt van glasvezelversterkt polymeer (GFRP) en is structureel sterk en betrouwbaar. De behuizing van deze nieuw ontworpen choke ring antenne maakt gebruik van meerdere beschermingsconstructies om te voldoen aan de IP67 standaard, die bestand is tegen blootstelling aan stof, regen, spatten of zonlicht. Dit betrouwbare en robuuste ontwerp zorgt op lange termijn voor een goede werking van de choke ring antenne, zelfs onder zware omstandigheden zoals hoge lage temperatuur, hoge luchtvochtigheid en zout mist

Artikelnummer: HX-CG7601A Categorieën: , ,
Gewicht 6 kg
Afmetingen 40 × 40 × 30 cm
Merk

Harxon

Based on 1 review

5.0 overall
1
0
0
0
0

Add a review

 1. Evangelos Kroustalis

  Dit is een uitstekend totaalstation voor een aantrekkelijke prijs. Het is van degelijke bouwkwaliteit. Het is uitgerust met tal van on-board toepassingen, die de landmeter helpen elke taak op het terrein uit te voeren. Een andere goede reden om dit product te kopen is het feit dat het compatibel is met FieldGenius via een externe gegevensverzamelaar. Ik zal het met veel plezier op het terrein gebruiken voor mijn archeologische projecten!

  Evangelos Kroustalis

  (0) (0)

SHOPPING CART

close