fbpx
, ,

Emlid Reach RS+ Rover base set


De Emlid Reach RS+ Rover en Base set!

De Emlid reach is een robuuste veelzijdige multi-GNSS ontvanger met en ingebouwde IMU. Hij kan in RTK modus coordinaten tot op de centimeter nauwkeurigheid leveren. De Emlid Reach RS+ maakt gebruik van een ingebouwde UHF antenne. Met deze ingebouwde antenne kan je wel in een radius van 8km werken.

NU TIJDELIJK MET GRATIS RTK CORRECTIE ABONNEMENT! T.W.V. €1.000

3,667.95

De Emlid reach RS+ Ontvanger

Reach RS is een robuuste en veelzijdige multi-GNSS RTK-ontvanger met ingebouwde IMU. Hij kan in RTK-modus coördinaten tot op de centimeter nauwkeurig leveren. Voor RTK-modus zijn twee ontvangers nodig: een stationaire ontvanger die correcties uitvoert, een andere ontvanger in beweging die correcties toepast en de precieze coördinaten levert.

Kanalen 72
    IMU Tilt Sensor Geen
  Internet Modem Geen
UHF Radio 863 – 928MHz
GPS L1C/A
GLONASS L1OF
GALILEO E1
BEIDOU B1

South H6 Data Collector

H6 is South’s nieuwste generatie professionele Android controller. Met zijn Android 8.1 besturingssysteem is deze data collector razendsnel. Het volledige QWERTY-toetsenbord met aparte toetsen voor 26 letters
en cijfers maakt de input in het veld sneller voor de meeste landmeters, en ondertussen, voordelen hen met hogere efficiency en verbeterde productiviteit maar ook om goed in de regen te kunnen werken. Dit is waar touchscreen tablets het vaak laten liggen.

Uitpakken De South H6 data collector

Rechtstreeks meten in RDNAP met FieldGenius Software

Met FieldGenius Android kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is FieldGenius een van de meest geavanceerde software pakketen op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Statief

Wordt gebruikt om uw basisontvanger op te zetten. De 3 poten bieden een grote stabiliteit om te voorkomen dat hij valt of beweegt.

Tribrach

Dit wordt gebruikt als montageplatform voor uw ontvanger op uw statief. Het heeft ook een adapter nodig die je in de volgende stap kunt kiezen.

Adapter

Dit is de verbinding tussen je tribrach en ontvanger. Je kunt je ontvanger op de adapter schroeven en vervolgens de adapter in je tribrach plaatsen.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

Artikelnummer: Emlid Reach RS+ Rover base set Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Emlid Reach RS+ Rover base set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close