fbpx
, ,

Alpha 4i


De Alpha 4i vereenvoudigt het werk voor wereldwijde landmeters door gebruik te maken van het meest geavanceerde systeemframework en een hoogwaardige positioneringsengine SoC. Het overstijgt ontwerpgrenzen, vermindert de werkbelasting met 50%, en combineert uitstekende prestaties met een compact formaat.

Handleiding & Datasheet

Datasheet

2,195.00

Vervaardigd met nano-materiaal en een golf-doorlatende bovenkant, heeft de Alpha 4i een behuizing versterkt met een aluminiumlegering. Het wordt geleverd met een 316 molybdeenstalen schroefconnector en een 5/8 pin-interface.

Volledig frequentie 8cm positioneringsantenne voor alle satellieten

De Alpha 4i heeft een positioneringsantenne met volledige frequentie die alle satellieten ondersteunt. Voor het eerst vermindert het de traditionele antenne diameter van 11cm naar 8cm zonder enige concessie te doen aan de signaalsterkte. Door gebruik te maken van dragers met hoogfrequente microgolfstraling en elektromagnetische band gap-technologie, samen met een ontwerp dat vier voedingspunten en een hoog rendement breedbundelige straling omvat, kan de Alpha 4i snel een vaste oplossing bereiken, zelfs bij lage elevatie en complexe situaties.

IMU tilt sensor

Snelle initialisatie IMU, ondersteunt kantelmeting met een nauwkeurigheid van 2 cm bij een kantelhoek van 60°.

De nieuwste generatie van de global positioning SoC-chip

Uitgerust met de nieuwste NebulasIV radiofrequentie baseband en hoogwaardig algoritme, ondersteunt de geavanceerde SoC-chip berekeningsalgoritmen voor alle satellietfrequenties. Met onafhankelijke frequentiepunttracking en 60 dB smalbandige anti-interferentie kan het de positionering handhaven, zelfs bij afwezigheid van een satellietsignaal.

Ingebouwd real-time besturingssysteem (RTOS)

Voor het eerst integreert de Alpha 4i een realtime besturingssysteem (RTOS) van militaire kwaliteit. Dit zorgt voor volledige compatibiliteit met RTK-ontwikkelingsvereisten en verhoogt de geschiktheid voor IoT-toepassingsscenario’s. RTOS-systemen worden breed toegepast in ruimtevaartuigen, raketten, robots, Tmall Elf en andere IoT-apparaten vanwege hun lager energieverbruik.

Artikelnummer: alpha-4i Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Alpha 4i”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close