fbpx
, ,

a-GEO NetBox1


NetBox1 is een mini draagbare multifunctionele GNSS ontvanger, met een nieuwe generatie van algoritme motor, Linux systeem, tilt survey, ingebouwde 4G alle Netcom en Bluetooth/Wi-Fi. Het neemt een nieuw uiterlijk ontwerp, de magnesiumlegering structuur, en zeer geïntegreerde module ontwerp. Het is een perfect multifunctionele compacte GNSS ontvanger.

Kanalen 432
IMU Tilt Sensor 60°
Internet Modem 4G
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1, L1C, L5
GLONASS L1, L2
GALILEO E1, E5A, E5B
BEIDOU B1, B2, B3

 

Handleiding & Datasheet

2,700.00

3,645.00 for 3 item(s)

WEBUI

een snelle efficiënte wat om hardware apparaten te monitoren en te controleren. Biedt ook toegang tot de meest gebruikte functies via de bestaande web browser op uw toestel naar keuze, dus u hoeft niets te downloaden of te installeren

De A-GEO Netbox1 RTK GPS ontvanger Specificaties

IP67 & OVERVERHITTING UIT

de a-GEO NetBox1 heeft een IP67 deze standaard maakt het mogelijk de Netbox1 ontvanger comfortabel te gebruiken in een verscheidenheid van weersomstandigheden, en het ontwerp van de thermometer sensor in de ontvanger kan ervoor zorgen dat de ontvanger automatisch wordt uitgeschakeld voor minimale schade wanneer de temperatuur boven de 80 °C komt. zodat het elektronische apparaat niet defect raakt. door het gebruik van deze standaard en OHO technologie, is de werking van de Netbox1 ontvanger gegarandeerd in alle weersomstandigheden

Linux Intelligent Systeem

Linux + Qua lcomm MDM9628 Cortex-A7 intelligent systeemplatform brengt gebruikers efficiënte gegevensverwerking en onbeperkte uitbreiding van productfuncties.

Alle constellatie en alle frequentie van GNSS ontvanger

De host integreert hoge-precisie positionering module, en ondersteunt BDS B1 / B2 / B3, GPS L1 / L2 / L5, GLONASS L1 / L2, Galileo E1 / E5A / e5b, SBAS L1, QZSS L1 / L2 / L5, en alle frequentie punt signaal ontvangst en berekening van het hele systeem.

Schuine stand onderzoek

Gebouwd in intelligente hoge precisie inertiële navigatie module, real-time IMU tilt compensatie, laat RTK meting afscheid nemen van “vliegend punt”.

4G

De 4G volledige RTK netcom GNSS receiver oplossing is gebaseerd op Linux platform ondersteunt volledig alle telecommunicatie welke een sterk signaal en stabielere verbinding heeft.

Combinatie antenne

De nieuwe vier in één antenne, die GNSS, WiFi, Bluetooth en 4G integreert, heeft een kleiner volume en een beter signaal.

Super Lang uithoudingsvermogen

De ingebouwde lithium batterij met grote capaciteit zorgt voor een continue werktijd van meer dan 9 uur bij normaal gebruik.

Dankzij het verkrijgen van de CE-norm kan de Netcom Gnss ontvanger een exportvergunning krijgen naar Europese landen, waaronder Duitsland, Nederland, etc., en dankzij zijn hoge kwaliteit en faciliteiten kan hij concurreren met andere Europese ontvangers

Artikelnummer: a-GEO NetBox1 Categorieën: , ,
Gewicht 3 kg
Afmetingen 20 × 20 × 20 cm
Merk

a-GEO

IMU Tilt Sensor

60 graden Tilt

Kanalen

432

GPS

L1, L2, L5

Glonass

G1, G2

Galileo

E1, E5a, E5b

BeiDou

B1, B2, B3

Internet modem

4G

Batterij type

Geïntegreerd

UHF Radio

Ingebouwde radio

Radio frequentie

410-470 MHz

IP Rating

IP67

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “a-GEO NetBox1”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close