fbpx
,

ComNav K823


De K823 bevat ComNav’s nieuwe generatie hoog-nauwkeurige Quantum III SoC chip met de mogelijkheid om alle GNSS constellaties en signalen te volgen. Het kan gebruikers voorzien van zeer betrouwbare positioneringsinformatie met ondersteuning van krachtige floating point rekenkundige bewerkingen.

Handleiding & Datasheet

1,800.00

De K823 module is een 30mm×40mm×3.2mm module met opbouw ontwerp. Het en is ideaal voor gebruikers om te integreren. Het stroomverbruik is lager tot 1.6W .

Onboard IMU voor betrouwbare navigatie

Met tot 50HZ IMU data update rate en inertial navigatie fusion algoritme, kan de K823 continue en hoge kwaliteit positioneringsgegevens leveren in zware omgevingen zoals tunnels, gebouwen en bossen.

Adaptieve anti-interferentie technologie

De K823 heeft een intern adaptief anti-interferentie algoritme dat de module in staat stelt om effectief breedband, smalband en continu-golf interferentie te onderdrukken. Het kan gebruikers voorzien van hoge kwaliteit waarnemingsgegevens, zelfs in de complexe elektromagnetische omgeving.

Kenmerken

  • Ontwerp met twee antennes voor robuuste koersbepaling en positiebepaling
  • GPS L1/L2, BeiDou B1/B2, GLONASS L1/L2, Galileo E1/E5b, QZSS, SBAS, IRNSS
  • BeiDou Globaal Signaal B1C, B2b
  • Ondersteuning L-Band en PPP
  • De navigatie van steun INS+GNSS
  • Oppervlakte-gemonteerd ontwerp en klein formaat te integreren High-performance floating-point rekenkundige Industrie-leidend laag stroomverbruik
  • Intern adaptief anti-interferentie algoritme
Artikelnummer: K823 Categorieën: ,
Gewicht 1 kg
Afmetingen 10 × 5 × 5 cm
Merk

Comnav Technology

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ComNav K823”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close