fbpx
,

South S6


De S6-radio beschikt over aanpasbare configuraties en constante prestaties. Het integreert nu het nieuwste Farlink-protocol van SOUTH om zowel de prestaties als de energie-efficiëntie te verbeteren. Met 120 radiokanalen die nu toegankelijk zijn op de S6, worden signaalstoringen effectief verminderd. De robuuste behuizing van aluminiumlegering zorgt voor duurzaamheid in uitdagende veldomstandigheden.

Handleiding & Datasheet

Datasheet

995.00

Bedrade/Draadloze Connectiviteit

De S6 biedt connectiviteitsopties via een 5-pins LEMO-kabel naar de Basismodule of via draadloze communicatie. Voor de meeste Basismodules wordt aanbevolen om de 5-pins LE52X-kabel te gebruiken om verbinding te maken met de S6-radio. Daarnaast kan de S6, indien uw Basismodules een Wi-Fi-hotspot hebben, verbinding maken met de hotspot voor gegevensoverdracht.

Digitaal Display

Met een betrouwbaar en eenvoudig 3-cijferig display kunnen gebruikers eenvoudig de radiokanaal- en draadloze connectiviteitsstatus direct vanaf het digitale display monitoren.

Gebruiksvriendelijke Interface

Het wisselen van radiokanalen en protocollen is moeiteloos met de knoppen op het voorpaneel. Daarnaast biedt configuratie via Bluetooth met de Android-app een intuïtieve interface voor gebruikers.

Ondersteuning van Meerdere Protocols

De S6 ondersteunt een breed scala aan protocollen, waaronder SOUTH, Trimtalk, Farlink, Kolida, Satel, Huace en Hi-target. Gebruikers kunnen de frequentie van elk kanaal eenvoudig aanpassen via de Android-app.

Energiebeheersysteem

Uitgerust met een geavanceerd energiebeheersysteem zorgt de S6 voor continue effectieve werking, zelfs als de batterijspanning afneemt. Daarnaast beschermt het Electrostatic Discharge (ESD) systeem de S6 tegen mogelijke elektrostatische schade.

Artikelnummer: south-s6 Categorieën: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “South S6”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close