fbpx
-20%
,

South HX-U202


HX-U202 is een IP67 (NEMA6) geclassificeerd UHF radiomodem met een hoog vermogen (35W) zender en een groot afstembereik.Het is ontworpen voor eenvoudig mobiel gebruik in veeleisende veldomstandigheden.Volgens de IP67 standaard, zijn de behuizing en connectoren van de U202 waterdicht beveiligd tegen stof.

Handleiding & Datasheet

1,995.00 2,495.00

DRAADLOZE AFSTANDSBEDIENING

HX-U202 is een IP67 (NEMA6) geclassificeerde UHF radiomodem met een hoog vermogen (35W) zender en een breed afstembereik. Hij is ontworpen voor eenvoudig mobiel gebruik in veeleisende veldomstandigheden. Volgens de IP67 standaard zijn de behuizing en connectoren van de U202 waterdicht beveiligd tegen stof.

Naast het hoge uitgangsvermogen en het grote afstembereik is ook de kanaalafstand instelbaar op 12,5 of 25 kHz. U202 is uitgerust met een digitale buis, vier LED’s en drie toetsaanslagen, die worden gebruikt om de huidige bedrijfsstatus aan te geven, evenals voor het wijzigen van het werkkanaal en het vermogensniveau van de radiomodem.

Met onze radiomodems is het opzetten van een lokaal netwerk voor gegevensoverdracht snel en kosteneffectief.Uw draadloze netwerk is afhankelijk en vrij van diensten van de operator.De gebruikskosten zijn ofwel gratis of vast, afhankelijk van de gebruikte frequentie.

U202 radiomodems bieden betrouwbare, real-time datacommunicatie over afstanden van tientallen of honderden meters tot ongeveer 20 kilometer.

U202 radiomodem netwerken zijn flexibel, gemakkelijk uit te breiden en kunnen een grote verscheidenheid aan oplossingen bestrijken, van eenvoudige punt-tot-punt verbindingen tot grote netwerken met honderden modems.Zelfs voor uitgebreide netwerken is slechts één werkfrequentie vereist.

Zwaar gereedschap voor buitengebruik

U202 is een IP67 geclassificeerde UHF radiomodem met een hoog vermogen (35W) zender, een breed 60 MHz afstembereik (410-470 MHz) in één hardware en selecteerbare kanaalafstand.

U202 is bijzonder geschikt voor mobiele veldtoepassingen (landmeetkunde, bijvoorbeeld) onder wisselende weersomstandigheden. Dankzij het hoge zendvermogen kunnen in gunstige omstandigheden verbindingsafstanden van meer dan 20 kilometer worden overbrugd.

Met behulp van de digitale buis en LED kan de gebruiker de huidige bedrijfsstatus (kanaalnummer) en de toestand (vermogensniveau) van het radiomodem controleren.

Betrouwbare gegevensoverdracht

In U202 wordt het foutpercentage geminimaliseerd door middel van voorafgaande controle en correctie van de gegevenspakketten. In Forward Error Correction (FEC) worden de gegevenspakketten opgesplitst in verschillende blokken. De radiomodem voegt correctie-informatie toe aan de blokken tijdens de transmissie.

Artikelnummer: HX-U202 Categorieën: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “South HX-U202”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close