fbpx
,

Harxon HX-DU8616D


De eRadio beschikt over intelligente seriële baudrate-identificatie voor verschillende RTK-toestellen. Hij kan automatisch de seriële baudrate van RTK identificeren met de radiodatakabel en een plug-and-play vorm bieden voor een eenvoudige verbinding tussen eRadio en RTK.

410-470 MHz

Waarom landmeters kiezen voor Harxon HX-DU8616D:

  • Ondersteunt H/M/L zendvermogen op drie niveaus (aangepast)
  • Ondersteunt seriële baudrate te identificeren tussen 115200bps、57600bps、38400bps、19200bps、 9600bps
  • Compatibel communicatieprotocollen van ETALK, TRIMTALKTM, TRIMMARKTM3, Transparant-EOT, SATEL®
  • Ondersteunt configuratie van mobiele APP-gegevens1 – Ondersteunt netwerkrepeater 2
  • OLED-schermdisplay
  • IP67 robuuste bescherming

Handleiding & Datasheet

835.001,280.00

MULTI-OPERATING MODUS TE IDENTIFICEREN

Het biedt landmeters een gebruiksvriendelijke radiomodem die betrouwbare prestaties levert als basismodem of als repeater die samenwerkt met andere Harxon radiomodems in veeleisende omgevingen. In de store and forward-bedrijfsmodus ontvangt eRadio berichten, buffert de ontvangen gegevens en zendt ze verder naar een ander onderstation.

HANDIGE MOBIELE APP-BEDIENING

De door de gebruiker programmeerbare eRadio ondersteunt ook de Bluetooth van APP om gegevens te configureren en de radiostatus bij te werken. Zijn diagnostische rapporteringssoftware kan de ingebouwde betrouwbaarheidsmonitoring realiseren, zoals interne temperatuur, milieustatus, batterijniveau en kanaalinspectie enz., deze eigenschappen laten gebruikers toe om zowel te anticiperen op als efficiënt om te gaan met potentiële problemen.

EXCLUSIEF ETALK COMMUNICATIEPROTOCOL

Naast compatibel met de radioprotocollen van Trimble® en Satel®, is eRadio ook uitgerust met het unieke ETALK communicatieprotocol, dat gebruik maakt van Harxon’s exclusieve algoritmes en geavanceerde processors. Onder dezelfde omstandigheden kan het ETALK-protocol de BER van zwakke signalen aanzienlijk verlagen en kan de communicatieafstand met 20% worden vergroot.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
Gewicht 4 kg
Afmetingen 20 × 20 × 10 cm
Merk

Harxon

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Harxon HX-DU8616D”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close