fbpx
,

ComNav CDL 5


De CDL5 (ComNav Data Link) is een hoogwaardige, volledige band UHF externe radio ontworpen voor GNSS RTK landmeetsysteem. Het ontwerp met hoog vermogen breidt uw RTK-werkgebied uit. Volledig metalen constructie biedt hoge prestaties en robuuste betrouwbaarheid voor de zwaarste omgeving.

Handleiding & Datasheet

1,295.00

De CDL5 (ComNav Data Link) is een hoogwaardige, volledige band UHF externe radio ontworpen voor GNSS RTK landmeetsysteem. Hoog vermogen ontwerp zal uw RTK werkgebied uitbreiden. Volledig metalen constructie biedt hoge prestaties en robuuste betrouwbaarheid voor de zwaarste omgeving.EASY VAN SETUP

De CDL5 is ontworpen om gemakkelijk op alle standaard statieven en bereikpalen te plaatsen. Geavanceerde 10 kanalen kunnen gemakkelijk worden veranderd, zelfs in het veld. Verschillende vermogensniveaus kunnen worden aangepast aan de omstandigheden: u kunt een hoog vermogen gebruiken voor een groot bereik, en wanneer u in een klein werkgebied bent, verlengt het lagere vermogen de werktijd van uw batterij.

 

REPEATER-FUNCTIE

De CDL5 kan naadloos correcties uitzenden naar apparaten met radio-ondersteuning, en de CDL5 is ook in staat om real-time gegevens te herhalen. De werkdekking kan worden verbeterd door de functie van repeaters, waarmee u ontoegankelijke of geblokkeerde locaties kunt bereiken

 

Kenmerken

Ontworpen voor GNSS RTK-meetsystemen
Veranderen van kanaal van 410-470 MHz in het veld
Kanaalafstand bij 12,5 kHz
Ondersteunt 9600/19200 Air Baud Rate
6 door gebruiker te definiëren vermogensniveaus van 2W tot 30W
Anti-omgekeerde stroombeveiliging
Super-robuust IP67 Beproevingsniveau en Robuuste Betrouwbaarheid
Werk als TX/RX/Repeater Mode
Ondersteuning van industrieel gangbare UHF-protocollen

 

IP67

Met IP67 waterdichtheid en stofdichtheid en een volledig metalen constructie biedt de CDL5 hoge prestaties en robuuste betrouwbaarheid voor de zwaarste omstandigheden.

 

 

Industry Protocols

De CDL5 ondersteunt in de industrie gangbare UHF-protocollen, zoals Transparent/South/Mac/TT450, die compatibel is met de meeste datalink-gerelateerde producten.

 

 

 

TX & RX & Repeater

De CDL5 kan zowel in TX/RX mode werken en is ook in staat real-time gegevens te herhalen, het werkbereik kan worden vergroot door de functie van repeaters.

Gewicht 3 kg
Afmetingen 20 × 20 × 10 cm
Merk

Comnav Technology

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ComNav CDL 5”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close