fbpx
-40%
,

Satlab UAV RTK Automated GNSS Sensor


Wanneer de Satlab UAV/RTK wordt opgestart, worden de veldactiviteiten automatisch opgestart, zodat de ingebouwde computer de werking kan controleren op basis van vooraf ingestelde parameters. De zeer nauwkeurige True heading wordt dan gegenereerd op basis van de richting van de twee GNSS Helix Antennes, die zijn meegeleverd. De sensor bevat zowel Post Processing Kinematic (PPK) als Real Time Kinematic (RTK). Correcties worden in RTK-modus afgeleverd via een UHF-radio en een interne internetmodem met NTRIP-client. Ruwe GNSS-gegevens kunnen ook gelijktijdig worden gelogd voor PPK-verwerking. Deze functies bieden volledige redundantie in het geval dat een van beide methoden uitvalt.

Waarom voor Satlab word gekozen

  • Multifunctionele GNSS ontvanger
  • MicroSD Extern Geheugen (Max. 32 GB)
  • 8 GB intern geheugen
  • 120 Kanalen GNSS Volgen

Handleiding & Datasheet

2,395.00 3,995.00

De sensor wordt compleet geleverd met twee seriële poorten (Low Level TTL), Bluetooth, PPS uitgang, een event marker ingang, USB poort en voedingsingang. Een van de seriële poorten kan worden gebruikt om 5V DC te leveren voor de voeding van een automatische piloot, externe UHF-radio, camera of andere elektronica.

De UAV/RTK GNSS-sensor maakt gebruik van een Novatel GNSS OEM-ontvanger met alle opties ingeschakeld, inclusief koers. De GNSS-printplaat kan worden gebruikt voor aangepaste toepassingen door deze aan te sturen via een seriële poort. Zowel multi-constellatie als SBAS satellieten worden gevolgd.

Naast het aansturen van de werking, logt de sensor ook gebeurtenissen, GGA-berichten en ruwe databestanden in het interne geheugen van 8 GB. Dit maakt het mogelijk om de sensor te gebruiken met alle fotogrammetrische/autopiloot systemen, mits het camera trigger signaal beschikbaar is.

Volledig geautomatiseerde GNSS-sensor

Satlab UAV/RTK bevat een computer die de volledige werking controleert volgens de vooraf ingestelde parameters. Het inschakelen van de sensor is voldoende om de fieldwerking te starten.

Ware koersuitgang

Novatel ALIGN Heading™ genereert een uiterst nauwkeurige ware koers op basis van de richting tussen de twee meegeleverde GNSS Helix-antennes.

Meerdere werkmodi

Real Time Kinematic (RTK) en Post Processing Kinematic (PPK) zijn beide beschikbaar in de Satlab UAV/RTK-sensor. Interne internetmodem met NTRIP-client en UHF-radio worden gebruikt om correcties in RTK-modus te leveren. Tegelijkertijd kunnen ruwe GNSS-gegevens ook worden geregistreerd voor PPK-verwerking. Dit betekent volledige redundantie bij uitval van een van beide methoden.

Communicatie

De sensor is uitgerust met Bluetooth, twee seriële poorten (Low Level TTL), event marker ingang, PPS uitgang, voedingsingang en USB poort. Een van de seriële poorten levert 5V 1A DC voor voeding van externe UHF radio, Autopilot, Camera of andere elektronica.

Compatibiliteit

De sensor regelt niet alleen de werking, maar logt ook de gebeurtenissen, GGA-berichten en ruwe gegevens in het interne geheugen van 8 GB. Logging maakt het mogelijk de Satlab UAV/RTK sensor te gebruiken met alle automatische piloot/fotogrammetrische systemen, zolang er een camera trigger signaal beschikbaar is.

Nieuwste GNSS-technologie

Satlab UAV/RTK maakt gebruik van een Novatel* GNSS OEM-ontvanger met koers en alle opties ingeschakeld. De GNSS kaart kan worden bediend via de seriële poort voor aangepaste toepassingen. Het volgt zowel multi-constellatie satellieten als SBAS satellieten. De UAV/RTK is klaar om RTK-correcties van NTRIP-casters en Satlab InternetRTK-servers te gebruiken.

Specifications

Channel Configuration
Channels: 120
GPS: L1, L2, L2C
GLONASS: L1, L2
BeiDou: B1, B2
Galileo: E1, E5b
QZSS: L1, L2C
SBAS: L1 C/A
Horizontal Position Accuracy (RMS)
Single Point L1: 1.5 m
Single Point L1/L2: 1.2 m
SBAS: 0.6 m
DGPS: 0.4 m
RTK: 1 cm + 1 ppm
Physical
Input voltage: 6 – 36V DC
Size: 9.4 cm x 5.2 cm x 2.8 cm
Weight: 190 grams
Artikelnummer: Satlab-UAV-RTK-BOX Categorieën: , Tag:
Gewicht 1 kg
Afmetingen 10 × 10 × 5 cm

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Satlab UAV RTK Automated GNSS Sensor”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close