,

SkyCruiser A22 PLUS


SkyCruiser A22 is een van de vaste vleugel drones geproduceerd door SOUTH SURVEY, die speciaal is ontworpen voor landmeters zonder enige ervaring in luchtmetingen. Gemakkelijk te lanceren met de hand, stabiel, betrouwbaar en zeer efficiënt, in vergelijking met de traditionele landmeetkundige methoden. Alle kenmerken maken het geschikt voor 1:1000, 1:2000 luchtkarteringsprojecten binnen 300 vierkante kilometer.

Handleiding & Datasheet

24,950.00

Veelvoudig Gebruik, Hoge Nauwkeurigheid.

Fixed-wing UAV A22 serie is een ideale oplossing voor topografische onderzoek, bouw onderzoek en monitoring, rechtshandhaving.  Voor het onderzoeken en in kaart brengen van een lint-achtig land is een UAV met vaste vleugels efficiënter dan een UAV met meerdere rotors. Typische toepassingen: elektriciteitsleidingen, wegen en spoorwegen, energieleidingen. De absolute nauwkeurigheid met GCP’s kan 1cm(H)/3cm(V) bereiken voor A22plus en 2cm(H)/ 5cm(V) voor A22.

Gegevensresultaat

Na een vlucht kan de gebruiker ruwe gegevens van foto’s en POS-bestanden verkrijgen. Na verwerking, kunnen de Mozaïekkaart, DSM, DEM, DOM, DLG, Puntenwolk, 3D model worden gegenereerd.

Gemakkelijke Verrichting, Hoog rendement.

De installatietijd is slechts 10 minuten, 3 stappen alvorens te vliegen: installeer, plan, controleer. Afstijgen en vertrekken in 10 minuten. Bediening door één persoon: 3-4 uur om te leren opstijgen, 2-3 vluchten om GCS bediening te leren. Het uithoudingsvermogen van A22 is 60-80 minuten, vliegsnelheid kan oplopen tot 75 km / h, een enkele vlucht kan bestrijken 20 vierkante km.

Betrouwbaar en Duurzaam

A22 is ontworpen om 300 keer buiklanding te ondergaan zonder onderdelen te vervangen, lange levensduur en lage reparatiekosten. De landingsprecisie is 5m. Dankzij het geavanceerde Active Safety ontwerp, kan A22 minstens 16 risico’s vermijden tijdens de vlucht.

Artikelnummer: SkyCruiser A22 PLUS Categorieën: ,
Gewicht 10 kg
Afmetingen 100 × 40 × 50 cm
Merk

Kolida

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “SkyCruiser A22 PLUS”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close