,

Satlab SLA-2


The Satlab SLA-2 drone mapping is a photogrammetry UAS delivering high accuracy point cloud and orthophoto. With a highly optimized airframe, it features detachable pieces for easy transportation and operation. This model also has an advanced autopilot system that ensures safe operation at ease.

Handleiding & Datasheet

Verticaal opstijgen en landen (VTOL)

Ontworpen en ontwikkeld voor verticaal opstijgen en landen, de SLA-2 is een volledig autonome UAV met een vliegtijd tot 75 minuten. Deze UAV van industriële kwaliteit kan een maximum laadvermogen van 1kg aan met een kruissnelheid van 80km/u.

Eenvoudig en veilig systeem

De Satlab SLA-2 is een fotogrammetrie UAS die zeer nauwkeurige puntenwolken en orthofoto’s levert. Met een sterk geoptimaliseerd airframe, beschikt het over afneembare onderdelen voor eenvoudig transport en bediening. Dit model heeft ook een geavanceerd stuurautomaatsysteem dat een veilige bediening garandeert.

Software voor missieplanning

Plan en upload uw missieroute naar de SLA-2 stuurautomaat met behulp van de missieplanningssoftware.

Geïntegreerde dubbele frequentie

De SLA-2 heeft een geïntegreerde RTK-ontvanger met dubbele frequentie (GPS/GLONASS/BEIDOU) die het aantal benodigde Ground Control Points (GCP’s) vermindert. Er is een veiligheidsvoorziening met een motor geplaatst in de duwconfiguratie AFT van het airframe, die het risico van een ongeluk aanzienlijk vermindert.

Satlab SLA-2 VTOL Mapping drone UAV Satlab SLA-2 VTOL Mapping drone UAV Satlab SLA-2 VTOL Mapping drone UAV

Artikelnummer: Satlab-SLA-2 Categorieën: , Tag:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Satlab SLA-2”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close