-33%
,

Satlab SLA-1


De Satlab SLA-1 is een fotogrammetrie UAS die zeer nauwkeurige puntenwolken en orthofoto’s levert. Met een sterk geoptimaliseerd airframe, beschikt het over afneembare stukken voor eenvoudig transport en bediening. Dit model heeft ook een geavanceerd stuurautomaatsysteem dat een veilige bediening garandeert.
Plan en upload uw missieroute naar de SLA-1 stuurautomaat met behulp van de missieplanningssoftware. Deze stuurautomaatfunctie heeft een geassisteerde handstart en -landing, wat de bediening vergemakkelijkt. De SLA-1 heeft een geïntegreerde RTK-ontvanger met dubbele frequentie (GPS/GLONASS/BEIDOU) die het aantal benodigde Ground Control Points (GCP’s) vermindert. Er is een veiligheidsvoorziening met een motor die in de duwconfiguratie AFT van het casco is geplaatst, waardoor het risico van een ongeluk aanzienlijk wordt verkleind.

 

Handleiding & Datasheet

9,950.00 14,950.00

Satlab SLA-1 is een fotogrammetrie UAS die zeer nauwkeurige puntenwolken en orthofoto’s levert. SLA-1 airframe is zeer geoptimaliseerd, gebouwd door eenvoudig te bevestigen/los te koppelen stukken voor zeer eenvoudig
vervoer en gebruik. Geavanceerde automatische piloot zorgt voor een eenvoudige en veilige bediening.
Hoge resolutie 20.1 MP Sony beeldsensor met Sony E-Mount lens.

Gemakkelijk te plannen en te uploaden missie naar de SLA-1 stuurautomaat met behulp van meegeleverde Mission Planning software.
Autopilot geassisteerde handmatige lancering en landing maakt de bediening van het SLA-1 systeem zeer eenvoudig.
Redundante GNSS ontvanger configuratie verhoogt de veiligheid van de werking.

Verhoogde efficiëntie dankzij geïntegreerde RTK GPS/GLONASS/BEIDOU-ontvanger met dubbele frequentie, waardoor er minder Ground Control Points (GCP’s) nodig zijn. Verhoogde veiligheid door de motor in een duwconfiguratie achter het airframe te plaatsen, waardoor het risico op verwondingen bij een ongeval aanzienlijk wordt verminderd. Zeer gebruiksvriendelijk grond controlestation met Win 10-computer, afstandsbediening, HD LCD-scherm en missie planningssoftware.

Artikelnummer: Satlab-sla-1 Categorieën: , Tag:
Merk

Satlab

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Satlab SLA-1”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close