fbpx
-13%
,

SXPAD 1500


Met de SXPad 1500 kan een GNSS-ontvanger of compatibel robotic total station worden aangesloten om al uw landmeetkundige projecten te realiseren. Met een krachtige 1 GHz processor is deze veldcollector een krachtig apparaat dat is ontworpen om u alle kracht te geven die u nodig hebt om in het veld met kaarten en grote gegevenssets te werken. Het wordt aangedreven door Windows Mobile® 6.5, zodat u zoveel softwareoplossingen kunt gebruiken als u wilt. Met een geïntegreerde cellulaire modem biedt de SXPad 1500 draadloze connectiviteit voor internettoegang en uitwisseling van GIS-gegevens met een server of andere client. U kunt ook andere apparaten draadloos aansluiten, zoals de zeer nauwkeurige SXBlue GPS-ontvangers, laserafstandsmeters met Bluetooth-functie en zelfs uw eigen GPS Rover.

Het SXPAD 1500-pakket bevat:

  • Li-ion 3,7 V 3000 MAH met lader
  • Stylus
  • USB-kabel 1,5 M
  • Ophangbeugel voor paal
  • Bluetooth-antenne

3,495.00 3,995.00

Onze robuuste datacollectoren beschikken over communicatiemodules en functies die uitzonderlijke prestaties leveren tegen een ongelooflijke prijs.

Efficiëntie en productiviteit

Onze robuuste SXPad-datacollectoren zijn beschikbaar in Windows Mobile 6.5 voor gebruik in een groot aantal toepassingen op de markt.

Geavanceerde technologie

Deze producten zijn uitgerust met een hoofdcamera, evenals een geïntegreerde GPS-module.

De 4G LTE-modem zorgt voor een breedband internetverbinding.

Robuust voor extreme omstandigheden
Bluetooth, Wi-Fi, GSM/GPRS-modem
Alfanumeriek toetsenbord IP67-ROHS-CE
Leesbaar in zonlicht
5MP camera met autofocus
VGA-resolutie
10 uur batterijduur

Sluit de SXPad 1500 aan op elke GNSS ontvanger of robot totaalstation bij het werken aan uw landmeetkundige projecten. De robuuste, lichtgewicht SXPad 1500 is de eenvoudige en totaaloplossing voor uw grootste landmeetkundige uitdagingen. Met een krachtige 1 GHz processor is deze handheld een krachtig apparaat dat is ontworpen om u alle kracht te geven die u nodig hebt om in het veld met kaarten en grote gegevenssets te werken. Het wordt aangedreven door Windows Mobile® 6.5, zodat u zoveel softwareoplossingen kunt gebruiken als u wilt. Met een geïntegreerde cellulaire modem biedt de SXPad 1500 draadloze connectiviteit voor internettoegang en uitwisseling van GIS-gegevens met een server of andere client. U kunt ook andere apparaten draadloos aansluiten, zoals de zeer nauwkeurige SXBlue GPS-ontvangers en laserafstandsmeters met Bluetooth.

KERNFUNCTIES – Robuust uitgevoerd voor extreme omstandigheden – Dual v2.1+EDR en LR Bluetooth – Wi-Fi, GSM/GPRS Modem – IP67 – 5 MP camera met autofocus – Volledig alfanumeriek toetsenbord – 5” Sunlight readable (800 x 480 Touch Panel)

Artikelnummer: GESXPAD1500 Categorieën: ,
Gewicht 3 kg
Afmetingen 40 × 30 × 10 cm

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “SXPAD 1500”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close