fbpx
-40%
,

Satlab SAL32


Met een focus op maximale prestaties, zijn de SAL serie automatische waterpasinstrumenten in staat om te voldoen aan de eisen op alle gebieden. Met een lichtgewicht en gemakkelijk vast te pakken compacte behuizing, biedt deze automatische waterpas duurzaamheid, nauwkeurigheid en precisie. De optimaal ontworpen optische lens biedt een helder en scherp zicht en is voorzien van een meerlaagse antireflecterende coating om lichtinterferentie tijdens veldwerk te verminderen.

Handleiding & Datasheet

295.00 495.00

639.95 for 3 item(s)

Luchtdempingcompensator

De automatische waterpas van de SAL-serie is ontworpen om de menselijke prestaties te optimaliseren voor operationele efficiëntie, wat het perfecte hulpmiddel is op elke werklocatie. Voorzien van een unieke automatische luchtgedempte compensator om magnetische interferentie te voorkomen, en een eindeloze horizontale fijnaandrijving om soepel, nauwkeurig richten en hoekmetingen te garanderen, heeft Satlab deze automatische waterpas ontworpen voor IP66 om ondanks uitdagende omstandigheden nauwkeurige metingen te kunnen verrichten.

Ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid

De automatische waterpassen uit de SAL-serie zijn ontworpen om de zwaarste omstandigheden op het bouwterrein te doorstaan. Ze garanderen geen interferentie van atmosferische druk, waardoor ze zelfs onder de meest ongunstige weersomstandigheden consistent blijven.

Levering van kwaliteitsapparatuur

Gefabriceerd in een ISO, RoHS, en CE gecertificeerde fabriek, wordt elke automatische waterpas gemaakt met de juiste protocollen en procedures die zich houden aan elk bedieningsaspect, alsmede strenge kwaliteitscontroles die de hoogste kwaliteit garanderen.

Artikelnummer: Satlab-SAL32 Categorieën: , Tag:
Gewicht 3 kg
Afmetingen 25 × 15 × 15 cm
Merk

Satlab

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Satlab SAL32”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close