fbpx
,

Stonex D2


De Stonex D2 digitale waterpas is de juiste oplossing wanneer u hellingen of hoogte moet meten met een betere precisie dan GPS systemen. GPS-systemen bieden gewoonlijk nauwkeurige metingen op het vlak (horizontaal) maar niet in verticale richting, vanwege de positie van de satellieten, die zich allemaal aan dezelfde kant van de hemel bevinden ten opzichte van de GPS-ontvanger.

Handleiding & Datasheet

Te gebruiken in combinatie met een stadia met streepjescode voor hoognauwkeurige metingen, biedt het Digitale Waterpas D2 een hoogtenauwkeurigheid van 0,7mm/Km. Dit maakt de D2 niet alleen een ideaal waterpas voor waterpassen van hoge orde, maar ook voor deformatiemetingen en nauwkeurige landmeetkunde, alsmede voor de algemene bouw. Het onboard instelprogramma, hoogteverschil calculator, inverse stafmeetmodus, in combinatie met verschillende meetconfiguraties stellen u in staat alle berekeningen uit te voeren.

Belangrijkste kenmerken:

  • Het interne geheugen kan tot 2000 metingen (punten) opslaan die kunnen worden gedownload op een computer via een RS232 seriële poort
  • Gemakkelijk te transporteren
  • Beschermd tegen water en stof en maakt een lange werking in het veld mogelijk (ongeveer 16 uur).

De juiste oplossing voor het meten van hellingen of hoogte precisie GPS systemen

Artikelnummer: 70-750013 Categorieën: ,
Gewicht 4 kg
Afmetingen 25 × 20 × 20 cm
Merk

Stonex

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Stonex D2”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close