fbpx
,

Stonex D1


STONEX D1 digitale autolevel is het aanbevolen nivelleerinstrument voor aannemers, bouwbedrijven, professionele landmeters en ingenieurs die steeds een nauwkeurige nivellering eisen. De nauwkeurigheid van ± 1,5 mm op een basis van 1 Km – dubbel uitgevoerd – maakt van de STONEX D1 het perfecte toestel voor het nivelleren van de 3e orde en voor de bouwindustrie. Snellere automatische metingen – verschil in hoogte en afstand – worden digitaal bepaald: de volledig elektronische meetresultaten verschijnen na minder dan 2 seconden in het duidelijk zichtbare displayvenster.

Handleiding & Datasheet

390.00 for 3 item(s)

Foutloze metingen verbeteren de kwaliteit van uw veldwerk

De Stonex D1 is uitgerust met volautomatische meetmogelijkheden en een digitaal display sluit alle leesfouten en andere mogelijke menselijke fouten uit. Gecombineerd met de verhoogde productiviteit, tot 50% vergeleken met de prestaties van een traditionele optische waterpas, met al het nivelleerwerk dat automatisch wordt uitgevoerd, zal dit uw professionaliteit en winst aanzienlijk verbeteren.

Snel, vriendelijk, slim

U hoeft de luchtbel alleen maar binnen de zwarte cirkel op de luchtbelfles te krijgen, vanaf daar neemt de STONEX D1 automatische compensator het over en nivelleert zichzelf nauwkeurig. Druk gewoon op de Easy one-touch bedieningstoets en u krijgt direct ΔH en HD te zien op het LCD-scherm. Als u de STONEX D1 als afstandsmeter gebruikt, kunt u metingen tot 80 m verrichten. De STONEX D1 heeft een IP54-certificering, wat betekent dat u zelfs in barre weersomstandigheden veilig kunt werken. Het ingebouwde afstelprogramma, de berekening van het hoogteverschil, de inverse stafmeetmodus en de foutcontrole stellen de gebruiker in staat om de volledige berekeningsset direct in het veld uit te voeren.

Artikelnummer: B70-750101 Categorieën: ,
Gewicht 4 kg
Afmetingen 30 × 20 × 25 cm
Merk

Stonex

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Stonex D1”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close