fbpx
-30%
,

Satlab SDL1


De SDL1 is ontworpen om optimaal te presteren op alle werkterreinen waar een snelle en nauwkeurige hoogtebepaling vereist is. Met een robuuste, stofdichte en waterdichte IP65-classificatie minimaliseert de SDL1 fouten en vermindert hij het aantal herbewerkingen met digitale aflezingen, waardoor het nivelleren gemakkelijk wordt met een grotere precisie door middel van een enkele knopbediening.

Handleiding & Datasheet

695.00 995.00

Luchtdempingcompensator

De SDL1 is ontworpen om de menselijke prestaties te optimaliseren voor operationele efficiëntie, wat het perfecte gereedschap is op elke werklocatie. Met een unieke automatische luchtgedempte compensator om magnetische interferentie te voorkomen, en een eindeloze horizontale fijne aandrijving om soepel, nauwkeurig te richten en hoekmetingen te garanderen, heeft Satlab deze digitale waterpas IP65-gekeurd om nauwkeurige metingen te helpen uitvoeren ondanks uitdagende omstandigheden.

Meten met vertrouwen

Wij begrijpen hoe lastig deze taak kan zijn, zelfs voor de meest ervaren meetprofessionals. Dankzij de jarenlange ervaring in het veld heeft Satlab de SDL1 ontworpen om comfort en gemak te bieden bij het verkrijgen van nauwkeurige en precieze gegevens tijdens moeilijke projecten.

Het leveren van kwaliteitsapparatuur

Gefabriceerd in een ISO, RoHS, en CE gecertificeerde fabriek, wordt elke digitale waterpas gemaakt met de juiste protocollen en procedures die zich houden aan elk bedieningsaspect, evenals strenge kwaliteitscontroles die de hoogste kwaliteit garanderen.

Artikelnummer: Satlab-SDL1 Categorieën: , Tag:
Gewicht 2.5 kg
Afmetingen 25 × 20 × 20 cm
Merk

Satlab

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Satlab SDL1”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close