fbpx
,

Alpha Li


De Alpha Li automatische industriële waterpas is ontworpen door ervaren ingenieurs en optische experts. De voordelen ervan omvatten uitstekende beschermingsprestaties en helder zicht, waardoor technische werknemers comfortabel kunnen werken in elke omgeving en op complexe locaties.

Specificaties:

  • 34x Vergroting
  • IP66 Classificatie (Ingress Protection)
  • Nivellering in 1.5 seconden
  • Nauwkeurigheid van 1.0 mm

Handleiding & Datasheet

Datasheet

245.00

Geavanceerd Optisch Systeem

De objectieve opening van de Alpha Li is 40 mm en volledig afgesloten. De lens met nanomeerlagcoating in de geoxideerde zwarte telescoopbuis zorgt ervoor dat licht duidelijk zichtbaar is en nauwkeurig kan worden afgelezen. Met 34 keer vergroting maakt dit het werk gemakkelijker, of het nu in de vroege ochtend of late avond is, bij fel licht of in de schaduw van het doel.

Dubbele Dempingscompensator

De Alpha Li wordt gebruikt in combinatie met een lucht- en magnetische dempingscompensator die is opgehangen op het niveau met een X-vormige ophangdraad gemaakt van zeldzame materialen. Dit helpt de spanning op het niveau te behouden, beschermt het tegen invloeden van het magnetisch veld en zorgt zo voor betrouwbare metingen en snelle compensatie. Het hele compensatiesysteem kan een nauwkeurigheid van 0,3 seconden bereiken en kan binnen 1,5 seconden worden genivelleerd.

Artikelnummer: alpha-surveying-li Categorieën: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Alpha Li”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close