fbpx

BIM

✓ Gratis verzending

✓ Competitieve prijzen

✓ Online bestellen zonder offerte

Werkt u in de bouwsector en wilt u meer leren over het gebruik van een Bouw Informatie Model, beter bekend als BIM, bij uw project? De specialisten van Surveying Hub in Hilversum helpen u hier graag bij. Dankzij dit model werken verschillende disciplines in de bouw samen aan één model. U maakt met de architect, de constructeur, de installateur én de aannemer aan een digitale variant van het te bouwen object.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Product Surveying Hub B.V.

De vele voordelen van BIM

Als u werkt met een BIM, is alle informatie over uw bouwproject direct beschikbaar. Er ontstaat een transparant overzicht waardoor er efficiënt samengewerkt wordt tussen alle betrokken partijen. Daarnaast is het mogelijk de informatie uit een dergelijk model op verschillende manieren te delen, afhankelijk van voor wie de informatie bedoeld is. Bovendien spoort u met een BIM geautomatiseerd fouten op en kan het model gecontroleerd worden of regels en normen. Als in de ontwerpfase dankzij dit model fouten ontdekt en opgelost worden, zorgt dit voor een versnelling van de bouwtijd en verlaging van de bouwkosten van uw project.  Een hulpmiddel voor machinebesturing dat u bij ons koopt, kan hier ook bij helpen.

Neem contact met ons op

Bent u overtuigd van het gebruik van BIM of heeft u juist nog een aantal vragen? Het vakkundige personeel van Surveying Hub adviseert u online en in Hilversum graag over de manieren waarop u dit model toepast in uw bouwsituatie. Als u bovendien een bestelling plaatst via onze webshop, betaalt u geen verzendkosten. Neem contact met ons op voor meer informatie over dit model of over onze toepassingen voor precisielandbouw. U belt ons op +31 (0)35 205 7939 of stuurt ons een e-mail via info@surveyinghub.nl en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

SHOPPING CART

close